Povestiri de 9 stele despre iubire nefericită

Se pare că celebritățile ar trebui să acționeze ca obiecte ale sentimentelor cuiva nedivizate. Dar niciodată nu apare nimănui că nu erau întotdeauna celebrități și, odată ce au suferit de dragoste nerecuperată.

Poate că această durere le-a făcut ceea ce sunt acum. Până la urmă, sentimentele luminoase și pure ne umple atât de mult încât ne fac să muncim din greu pe noi înșine și facem lucruri care nu au fost posibile înainte. Și când a fost posibilă redirecționarea pasiunii iubirii spre altul, canalul creativ, este această nefericire? Mai degrabă, este o oportunitate de a înțelege mai bine potențialul și de a-ți crește propria-stima de sine. Și există multe dovezi pentru asta.

Alexander Rybak

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 1

Deci, Alexander Rybak, cântăreț și violonist de origine belarusă Norvegia, a devenit câștigătoarea „Eurovision - 2009“ a avut loc la Moscova, din cauza iubirea neimpartasita pentru Ingrid Berg Mehus. Scepticii ar putea argumenta cu privire la acest lucru, afirmând că caracterul unei familii de muzicieni, și încă din copilărie înzestrat cu talent. Ce fel de eroism a comis prin scrierea unui cântec în cinstea iubitului său? Și totuși, cei care se uită în mod regulat timp de mai mulți ani, progresul competiției, confirmă că prima dată cântărețului, al cărui număr nu a fost echipat cu feeric efecte speciale scumpe, a devenit lider, câștigând un număr record de puncte în toți anii - 387. Și toate pentru că Alexandru a cântat cu sufletul său. Rezultatul este o excepție de la regulă.

Anastasia Zadorozhnaya

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 2

Cunoscută tuturor ca prezentator de televiziune, cântăreața, actrita Anastasia Zadorozhnaya, fiind o adolescentă, a suferit de o iubire nerecunoscătoare pentru cantaretul nu mai puțin cunoscut, acum Serghei Lazarev. La momentul datării, nici unul, nici celălalt nu erau celebrități. Și dacă Nastya părea că era Serghei care era atât de frumos, perfect, cel mai mult (a spus) că nu poate ajunge la ea, dar astăzi este recunoscută ca una dintre cele mai sexy femei din cinematograful național. Acest lucru este confirmat de rezultatul premiului "TOP10SEXY", în care actrita a fost nominalizată în 2010.

Zemfira

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 3

Despre persoana care a provocat primele sentimente serioase, dar nerealiste ale celebrului cântăreț Zemfira, istoria este tăcută. Steaua, datorită modului său secret de viață, nu-i dă numele. Cu toate acestea, a spus ea, dragostea necondiționată a provocat mult regândirea, înțelegerea mai profundă decât sine. Acesta este exact cazul în care dragostea a găsit un punct de plecare în creativitate. Mai mult, Zemfira însăși a concluzionat astăzi că, dacă această iubire a fost reciprocă, scenariul vieții ei ar avea o opțiune mult mai rea. Deși o persoană, în principiu, bună.

Victoria Daineko

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 4

Victoria Daineko ia încurajat pe Peter Elfimov să vină în capitală și să înceapă o carieră a cântăreței, care în trecut a fost membru al echipei KVN a Universității de prietenie a popoarelor și mai târziu un participant la Eurovision. Este clar că, fiind o fetiță în vârstă de 17 ani, Vika și-a stabilit blocări pentru a lucra împreună cu el și pentru sentimente reciproce. Cu toate acestea, astăzi ea nu regretă nimic, la urma urmei, are experiență de participare la "Fabrica Star", ceea ce ia dat o creștere serioasă din punct de vedere muzical.

Pelagia

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 5

Sentimentul nerecuperat și cântăreața folclorică Pelageya nu au trecut. Privind la această tânără sinceră, radiantă, astăzi, se pare că este imposibil să nu te îndrăgostești de ea. Cu toate acestea, ea nu a găsit reciprocitatea unui tânăr care a studiat un an mai mare în școală și sa bucurat de succes cu fete eficiente, nu numai din cauza atractivității lor externe, ci și datorită talentului de dans. Pelageya la școală, deși distins prin talentul cântării, a fost un aspect modest simplu, plin, ca mulți adolescenți. Astăzi, realizările ei pot fi invidiate de orice reprezentant al afacerilor de spectacol, iar fosta iubire este doar un membru constant al "echipei solyanka" pe fundal.

Nikolay Baskov

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 6

A trebuit să repet de refuzul prea politicos al primei frumuseți din clasă și al lui Nikolai Baskov, deoarece băiatul era un adolescent destul de gras. Nici nu a salvat că Kolya, de la o vârstă fragedă, a fost foarte bună la public și a cântat frumos. Dar se pare că fata îi plăcea mai băieților mai atleți. După aceasta, Nikolai a obținut succes în domeniul înotului, meritând doar 2 ani pe an și pierdut în greutate. Așa cum se întâmplă deseori, împreună cu complexul de inferioritate, prima iubire a trecut. Și tânărul a început să cucerească cu ușurință inimile altor frumuseți.

Alexandru Domogarov

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 7

Alexandru Domogarov faimos erou iubitor. Într-adevăr, bărbat frumos, impunătoare, talentat, faimos, foarte căsătorit. Cu toate acestea, după ce sa dezvăluit o dată, Alexandru a recunoscut că în toată viața sa nu a avut decât un sentiment puternic de două ori, al cărui nume este dragoste. Și chiar a existat un caz, că, din acest motiv, vene tăiate, despre ceea ce mai târziu a regretat. Cu toate acestea, după cum a recunoscut actorul, după incident nu sa mai îmbunătățit. Dimpotrivă, a existat o lipsă de încredere în femei. Și cu cât popularitatea este mai largă, cu atât mai mare este același sentiment. Poate că de aceea, în ultimii ani, Domogarov a devenit un refugiu.

Dmitri Nagiyev

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 8

În mod surprinzător, în același scenariu ca Domogarov, tânărul Dmitri Nagiyev a acționat, tăind vene din cauza iubirii nefericite. A fost în clasa finală și dragostea vieții a fost un coleg de clasă Olya, care la preferat pe Dmitri către altul. Astăzi, în acest om impunător, încrezător în sine, nu se recunoaște acel tânăr timid care este gata să renunțe la viață pentru dragul iubitului său. La urma urmei, în lista iubitelor sale sunt cele mai frumoase femei.

Vladislav Kotlyarsky

iubirea nerecunoscuta a celebritatilor 9

Însăși prima iubire a stelelor din seria „Cocoșul de munte“ Vlad Kotlyarsky - colegul lui de clasa Olga. După cum se spune prietenii actorului, Kotlyarskii fel la fata, foarte mult timp ei curtat, este literalmente umplut cu daruri. Dar, din păcate, nu a venit la căsătorie. Fata, poate spune, a scăpat aproape de sub coroană. Tânărul actor, după o astfel de lovitură păstrat pentru el însuși și chiar să vorbească cu nimeni nu a vrut. Au trecut câteva săptămâni și Vlad a declarat:

"Nu mă căsătoresc niciodată!" Ei bine, fetele astea, toți sunt trădători!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (7 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

13 − = 10

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: